Nieuws en Blogs

Contractables blogt, houdt nieuws bij en publiceert whitepapers over inkoop en alles wat daar mee te maken heeft.

Tijdelijke aanbieding inkoopanalyse

Met de inkoopanalyse van Contractables zet u een eerste stap naar de juiste besteding van uw budget. U ontvangt een helder geformuleerd actieplan, dat leidt tot besparingen en grip op uw uitgaven.

Meer lezen >

OSGMetrium failliet. Wat moet ik doen?

OSGMetrium heeft gisteren helaas haar faillissement bekend gemaakt. Dit betekent natuurlijk voor vele medewerkers van OSGMetrium een heel naar bericht en een zoektocht naar een nieuwe baan.

Meer lezen >

Aanbesteden administratiekantoor, wel of niet verplicht?

Administratiediensten zijn geen 2B dienst en overschrijden bijna altijd de drempelbedragen. Vanaf € 50.000,- per 48 maanden meervoudig onderhands, vanaf € 207.000,- ben je Europees aanbestedingsplichting.
Meer lezen >

Telefonie: Ondoorzichtig of kraakhelder?

Vroeger was alles beter.. Of op zijn minst overzichtelijker, zeker op het gebied van telecommunicatie. (En communicatie in het algemeen)
Meer lezen >

Wijzigingen Aanbestedingswet per april 2016: wat verandert er?

Welke veranderingen worden per 18 april 2016 doorgevoerd? Vervallen onderscheid 2A - 2B diensten, elektronsch aanbesteden, regelgeving
Publieke samenwerkeing / Shared Service Centers, etc, etc.. Veranderingen duidelijk en overzichtelijk beschreven in ons blog.
Meer lezen >

Inkoop is een vak apart

Interview is de Bossche omroep over het optimaliseren van inkoop binnen het primair onderwijs.
Vanaf 1 januari zijn scholen zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. Voorheen had de gemeente die taak. Volgens Jasper van Heeswijk, inkoopmanager en oprichter van Stichting Inkoop Centrum, worden leerkrachten en directies van scholen met steeds meer taken belast. “Een school wordt tegenwoordig bijna benaderd als een commerciële instelling. Iedere school is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop van diensten en materialen. Maar de vraag is, hoe doe je dat? En vooral, wie doet het?
Meer lezen >

Aanbesteden schoonmaak: Kwalitatieve inkoop en subjectieve beoordelingen.

Schoon is subjectief, en daarmee hebben we direct het moeilijkste punt te pakken. Wat de een schoon vindt kan voor een ander onacceptabel zijn.
En hoe verdeel je de aandacht van de schoonmakers? Moeten de tafels en bureaus extra aandacht krijgen en mag er best een beetje stof op de kasten en plinten liggen? En hoeveel is een beetje stof exact?.....
Meer lezen >
Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables - Algemene voorwaarden

Delen