Europees aanbesteden

De gedachte achter een aanbesteding is dat uw organisatie zo scherpe aanbiedingen kan krijgen én dat u op deze manier alle geïnteresseerde partijen een gelijke kans geeft om de opdracht te krijgen. Komt u boven de aanbestedingsgrens, dan moet u Europees aanbesteden. Uw inkoopmanager zorgt er dan wel voor dat u de touwtjes zo veel mogelijk in handen houdt.

Europees aanbesteden
Coördinatie en begeleiding van offertetrajecten, gebonden aan Europese regelgeving.
Uw inkoopmanager van Contractables weet als geen ander de weg in de regelgeving omtrent Europese aanbestedingen. Uw inkoopmanager is bekend met uw sector en aanbestedingswetgeving en vormt samen met onze productspecialist hét ideale team om het maximale uit een aanbesteding te halen. Ons procurement pakket heeft directe koppelingen met Tenderned. De procedures en volledige communicatie worden gelogd en zijn te allen tijde oproepbaar. Leden van uw projectteam kunnen online de uitgebrachte offertes beoordelen en doordat alle communicatie en de beoordeling hiervan digitaal gearchiveerd wordt kunt u met één druk op de knop een proces-verbaal van de gehele aanbestedingsprocedure afdrukken en voldoet u altijd aan uw verslaggevingseisen.

Europees aanbesteden is een hot-item binnen het onderwijs en de overheid.
Contractables zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Zijn er onderwerpen die van belang zijn voor onze opdrachtgevers, of krijgen we regelmatig vragen over een bepaald onderwerp, dan proberen we in een van onze blogs uitleg te geven.

Blogs Contractables

Terug naar onze diensten


Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables - Algemene voorwaarden

Delen