Over ons
(Binnen het onderwijs)

Onze inkoopmanagers weten wat er speelt binnen het onderwijs! Afnemende budgetten, meer taken, veranderend onderwijs, een veranderende rol van de leerling, ouders en onderwijsgevend personeel. De huidige tijd vraagt niet alleen om andere, zwaardere investeringen, in bijvoorbeeld ICT infrastructuur maar ook het compliant zijn aan wetgeving en accountantseisen.
Contractables zorgt er voor dat uw interne beheersing rondom inkoop voldoet aan de eisen gesteld in het onderwijsaccountantsprotocol, voert Europese en onderhandse aanbestedingen voor u uit en levert tools aan om uitgave te monitoren en budgetten te beheren.


Grip op inkoop
Onze dienstverlening biedt grip op uw uitgaven, nu en in de toekomst. Uw persoonlijke inkoopmanager heeft zeer veel kennis over inkoop en ontwikkelingen binnen het onderwijs én wordt ondersteund door een team van segmentspecialisten. Iedere specialist heeft een eigen productgroep en samen met uw inkoopmanager halen zij het beste resultaat uit offertetrajecten.
Wist u dat wij vorig jaar ruim 2400 multifunctionele printers voor onze opdrachtgevers hebben ingekocht, maandelijks meerdere schoonmaak contracten inkopen en voor meer dan 275 scholen werkzaam zijn. Kennis van een heel team, en één contactpersoon voor uw gehele inkoop!

In Control
Contractables maakt gebruik van professionele procurement software. Middels deze pakketten heeft u altijd en overal inzage in uw contracten, afnames, kosten, de inkoopplaning en lopende aanbestedingen. Onze software voorziet in automatische koppelingen met Tenderned.

Procedures worden digitaal gelogd waardoor communicatie niet meer verloopt via losse e-mails, maar centraal wordt vastgelegd: transparant en overzicht. Uw projectteam kan online de uitgebrachte offertes beoordelen en indien gewenst kan aan de hand van een vooraf bepaalde wegingsfactor de gunning bepaald worden. Alle communicatie is en blijft inzichtelijk en biedt u de mogelijkheid tot het oproepen van een proces verbaal. Een sluitend verhaal letterlijk op een presenteerblaadje.Inkoop gaat verder dan contracteren. Ook voor operationele inkoopbieden wij een gebruiksvriendelijk platform waarmee bestellen en budget beheersing eenvoudig wordt.

Het team

Uw inkoopmanager stuurt een team van specialisten aan. Hierdoor heeft u één vertrouwd aanspreekpunt, een vaste partner die uw onderneming écht kent. Waar nodig schakelt hij (of zij) specialisten van de verschillende specifieke gebieden in. Het resultaat: snel inzicht in slimmer en efficiënter inkopen op het gebied van facilitair & gebouw, administratie & contractbeheer, supplies & materialen, print & scan, ict & telecom én energie & afval.

Koen Haast

Nick Vogels
Inkoop manager 


085-021 20 81
nick@contractables.nl

Jasper van Heeswijk
Inkoop manager


085-021 20 81
jasper@Contractables.nl

Justine Hoffman
Inkoop manager 

085-021 20 81
justine@contractables.nl

Corry Bakker
Binnendienst

085-021 20 81
corry@contractables.nl

Benjamin Brender a Brandis

Jan-Pieter Berretty
VSR inspecteur


085-021 20 81
jp@contractables.nl

Nour Aly
Administratie & Begeleiding

085-021 20 81
nour@contractables.nl

Ton ten Hacken
Inkoopadviseur 

085-021 20 81
ton@contractables.nl

VACATURE
Junior - Medior - Senior inkoopfunties

085-021 20 81 info
@contractables.nl

Referenties

SOPOW
Primair Onderwijs

Archipel Scholen
Primair Onderwijs

Reynaertcollege
Voortgezet Onderwijs

SKOW
Kinderopvang & BO

SKOH
Primair Onderwijs

Stichting Keizer Karel
Voortgezet Onderwijs

St-Jans Lyceum
Voortgezet Onderwijs

Onze Wijs
Primair Onderwijs

De Zwengel
Bijzonder Onderwijs

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables - Algemene voorwaarden

Delen