Onze diensten

Uw inkoopmanager van Contractables inventariseert alle vragen, wensen en eisen van uw onderneming en zoekt dáár de beste oplossingen bij. De inkoopmanager staat aan uw kant en is volledig onafhankelijk van aanbieders.

Strategische inkoopdiensten
Europess aanbesteden
Onderhands aanbesteden
Operationele inkoopdiensten

Inkoopadvies

Inkoop is een vak apart en onze inkoopmanagers weten dan ook precies waar ze op moeten letten en welke vragen ze moeten stellen. Want waar heeft uw bedrijf behoefte aan? Wat zijn de wensen en de budgetten? Heeft u al vaste leveranciers of nog lopende contracten? Uw inkoopmanager van Contractables geeft altijd passend advies voor adequate oplossingen. Hij adviseert u over de verschillende technische, contractuele en financiële mogelijkheden. Hij weet wat mogelijk is, wat de verschillende opties inhouden en welke prijskaartjes daar aan hangen. Uw inkoopmanager zorgt voor het beoordelen en beheren van contracten, voor het leggen van contacten én voor het realiseren van besparingen.

Facilitair & gebouw
Alles wat te maken heeft met gebouwen en het onderhoud ervan: schoonmaak en (VSR) kwaliteitscontroles, glasbewassing, verzorging groenvoorziening, meerjaarlijkse onderhoudsplanning, brandbeveiliging, alarminstallaties, meubilair, (controle) liften, koffie- en snoepautomaten.

ICT & Telecom
Moderne communicatietoepassingen, van vaste lijnen en lokale netwerken tot internetverbindingen en Cloud Based oplossingen. Alles wat een organisatie nodig heeft om flexibel en constant te kunnen werken: stabiele WIFI verbinding voor al uw devices, combinaties voor vaste en mobiele telefonie met gezamenlijke voicemailboxen, inbelverbindingen voor flexwerken en thuiswerken en betrouwbare lijnen voor brandinstallaties en liften. Maar we vergeten ook uw ICT hardware niet: laptops, tablets, telefoons, wifi-routers en ICT-randartikelen.

Print & scan
Een passende invulling voor uw printwensen. Losse printers, lease printers, printers met onderhoudscontracten, met geïntegreerde scanners. Scannen naar systeemmappen, scanners met mailfuncties, beveiliging van uw documenten en gedigitaliseerde post- en factuurverwerking.

Supplies & Materialen
Alle mogelijke office supplies. Van pennen, papier en mappen tot nietjes en nietmachines. Maar ook verbruiksmaterialen als koffie, thee, cup-a-soup, schoonmaakmiddelen en –benodigdheden.

Energie & afval
Scherpe afnameprijzen voor gas, water en licht plús de mogelijkheid om verder te besparen. Via speciale tools kunnen we het verbruik monitoren én bespaartips op maat geven. Ook op gebied van afval kunnen we ons steentje bijdragen. Denk aan lage afvoerkosten en een zo hoog mogelijke vergoeding voor papierafval, maar ook aan het inzetten van effectieve afvalscheidingsprogramma’s voor uw medewerkers.

Administratie & contractbeheer
De boekhouding, accountancy werkzaamheden, contractbeheer en het uitbesteden van de loonadministratie, maar ook de monitoring op SLA’s (service level agreement) en het van centraal naar decentraal doorbelasten van gemaakte kosten en bewaking van budgetten.

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables