Contractables zoekt uitzonderlijke (inkoop)talenten voor
Traineeship!

Het aantal vacatures voor inkopers steeg in het eerste kwartaal van 2016 met ruim 20% ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. En dat terwijl 2015 al een flinke groei kende. De vraag naar inkoopadviseurs
stijgt met maar liefst 75% in het eerste kwartaal van 2016 ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar geleden. Blijkt uit cijfers van Yacht. (Lees hier het artikel)

De reden van deze groei is de verdere toepassing van aanbestedingsrichtlijnen. Centrale en decentrale overheden (zoals ook scholen) worden steeds meer geacht inkoop te professionaliseren, terwijl er geen kennis in huis is en het zelden een full-time functie betreft.

Contractables zoekt enthousiaste starters met een afgeronde HBO opleiding Commerciële Economie of Logistiek en Economie voor het Contractables Traineeship!

Ben je allround genoeg?
Inkopers zijn commercieel. Werk je voor Contractables dan voer je voor verschillende opdrachtgevers inkooptrajecten uit. Je moet erg goed kunnen rekenen, verbanden ontdekken en aanleg hebben juridische stukken te kunnen doorgronden op zoek naar “addertjes”. Daarnaast begeleid je de projectteams van onze opdrachtgevers; een projectteam is vaak samengesteld uit bestuurders, controllers en directeuren. Ieder met een eigen visie op de producten en diensten die ingekocht moeten worden. Jij bent degene die hier een lijn in moet krijgen, de projectteamleden moet enthousiasmeren en motiveren.
Aan de andere kant staan leveranciers. Voor hen ben jij de poort naar handel, jij hebt hen nodig, zij hebben jou nodig. Ook hier is een juist evenwicht in de relatie cruciaal voor succes

Ons traineeship brengt je een gedegen opleiding tot top-inkoper. Dit door in ons bedrijf mee te lopen en kennis te maken met de verschillende disciplines, naast “learning-on-the-job” krijg je een gedegen opleiding verzorgd door toonaangevende opleiders binnen de sector.
Na drie jaar ben je verantwoordelijk voor je eigen klanten met een inkoopportefeuille van € 18.000.000,- per jaar. Uiteraard krijg je een
prima salaris, goede voorwaarden en een auto van de zaak.

Ben je de starter die we zoeken en wil je weten wie wij zijn? Neem contact op met Jasper van Heeswijk, 085-021.20.81 of jvh[A]contractables.nl.

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables