Over ons
(Binnen de overheid)

Uw inkoopmanager weet wat er speelt binnen de overheid. Demografische trends die zorgen dat grote steden groter worden en buitengebieden krimpen. Gemeentes krijgen door de verdergaande decentralisatie steeds meer taken en gelden er steeds zwaardere eisen aan “governance” en verslaglegging.

Inkoopfunctie
Veranderingen hebben altijd invloed op de inkoopfunctie. Naast de vele werken die ingekocht worden, moeten gemeentes tegenwoordig ook veel meer (zorg)diensten inkopen en managen. Decentralisatie, nieuwe technieken om de klant, de burger van uw gemeente of andere overheidsinstantie, te bedienen, zorgen ervoor dat u steeds meer andersoortige goederen moet inkopen. Heeft uw gemeente de inkoopcapaciteit, de product- en marktexpertise, en kennis van de regelgeving omtrent Europees aanbesteden in huis? Kan uw organisatie voldoen aan de accountantseisen die voor uw overheidstak gelden? Contractables heeft kennis van alle facetten van inkoop die een overheidsinstelling aangaan. We maken uw inkooporganisatie rechtmatig, doelmatig en compliant aan alle mogelijke wetgeving, zorgen voor goede contracten middels onderhandse en Europese aanbestedingen en zorgen desgewenst voor een bestel- en controlesysteem, zodat er geen verplichtingen worden aangegaan buiten het autorisatieproces om.

Waarom Contractables? Wij kennen de overheid. Onze inkoopmanagers zijn gespecialiseerd in uw omgeving en worden ondersteund door onze interne specialisten met ieder specifieke kennis van de in te kopen diensten en producten. Wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u wenst en hoe u het wenst.

In Control
Contractables maakt gebruik van professionele procurement software. Middels deze software heeft u altijd en overal inzage in uw contracten, afnames, kosten, de inkoopplaning en lopende aanbestedingen. Onze software voorziet in automatische koppelingen met Tenderned. Procedures worden digitaal gelogd waardoor communicatie niet meer verloopt via losse e-mails, maar centraal wordt vastgelegd: transparant en overzichtelijk. Uw projectteam kan online de uitgebrachte offertes beoordelen en indien gewenst kan aan de hand van een vooraf bepaalde wegingsfactor de gunning bepaald worden. Alle communicatie is en blijft inzichtelijk en biedt u de mogelijkheid tot het oproepen van een proces verbaal. Een sluitend verhaal op een presenteerblaadje.
Inkoop gaat verder dan contracteren. Ook voor bestelfunctie, contractmanagement en E-procurement bieden wij een gebruiksvriendelijk platform waarmee bestellen en budgetbeheersing eenvoudig wordt.

Het team

Uw inkoopmanager stuurt een team van specialisten aan. Hierdoor heeft u één vertrouwd aanspreekpunt, een vaste partner die uw onderneming écht kent. Waar nodig schakelt hij (of zij) specialisten van de verschillende specifieke gebieden in. Het resultaat: snel inzicht in slimmer en efficiënter inkopen op het gebied van facilitair & gebouw, administratie & contractbeheer, supplies & materialen, print & scan, ict & telecom én energie & afval.

Koen Haast

Koen Haast
Inkoopadviseur 


085-021 20 81
koen@contractables.nl

Jasper van Heeswijk
Inkoopadviseur


085-021 20 81
jasper@Contractables.nl

Jouw naam?
Check ons Traineeship!

085-021 20 81
info@contractables.nl

Corry Bakker
Coördinator Binnendienst

085-021 20 81
corry@contractables.nl

Benjamin Brender a Brandis

Benjamin Brender a Brandis
Inkoopadviseur

085-021 20 81
benjamin@contractables.nl

Ciske Bosch
Administratie & Begeleiding

085-021 20 81
c.bosch@contractables.nl

Ton ten Hacken
Inkoopadviseur 

085-021 20 81
t.ten.hacken@contractables.com

Roman van den Boom
Inkoopadviseur

085-021 20 81
roman@contractables.nl

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables