“De kennis van een specialist als Contractables is zondermeer een aanvulling!

Beter Bed Holding N.V. is actief in de Europese markt voor slaapcomfort. De activiteiten omvatten detailhandel met in totaal 1.219 winkels, via de ketens Beter Bed (Nederland en België), Matratzen Concord (Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland en België), El Gigante del Colchón (Spanje), BeddenREUS en Slaapgenoten (alle twee actief in Nederland) en Schlafberater.com (Duitsland).

Contractables heeft in opdracht van Beterbed onderzoek gedaan naar de huidige situatie omtrent de verschillende printcontracten. De verschillende factoren zijn uitgebreid onderzocht en overzichtelijk gerapporteerd.

Deze uitgebreide inventarisatie is de basis geweest voor een vervolgtraject: Het uitvoeren van een compleet offertetraject voor een all-in lease contract voor printapparatuur en service. De uitkomsten zijn door Contractables gepresenteerd aan Beter Bed. Om het traject te bewaken is Contractables ook bij vervolggesprekken met potentieel printerleveranciers aanwezig geweest.

“De kennis van een specialist als Contractables is zondermeer een aanvulling! Het is een ingewikkelde branche waarin Contractables als geen ander de weg weet.”

Manager ICT, Beter Bed.

http://www.beterbedholding.nl/

Referentie MSA: Aanbesteding ICT-hardware

Hogere leveranciersbijdrage én besparen op inkoopkosten

Meer lezen

Referentie: @leisure groep

“De uitkomsten waren ver boven verwachting"

Meer lezen

Referentie CPOV: Aanbesteding repro

"Naast een scherpe prijs zijn voorwaarden erg belangrijk voor CPOV" 

Meer lezen
Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables