Over ons
(Binnen de zorg)

De zorg is een groot en veelzijdig segment, met grote onderlinge verschillen. Jeugdzorg, GGZ’s, UMC’s, ziekenhuizen, verpleging, verzorging en thuis- en gehandicaptenzorg leveren allemaal zorg, maar verschillen op vele punten van elkaar. Verschillen in omvang, organisatiestructuur, complexiteit en financiering zorgen ervoor dat er geen standaard invulling is voor inkoop binnen “de zorg”. Onze inkoopdiensten worden dus op maat voor uw organisatie samengesteld. Ook is er de afgelopen jaren veel veranderd binnen de zorg. Behalve forse directe bezuinigingen is ook de decentralisatie van Jeugdzorg doorgevoerd. Ook voor de zorgsector geldt dat goed bestuur en betere financiële verslaglegging belangrijker geworden zijn.


Wat doen we
Inkoop kan een grote rol spelen binnen al deze ontwikkelingen. Contractables kan u inzicht geven in uw besparingspotentieel; u kunt meer uit uw budget halen met slimmer inkopen. Contractables heeft ruime ervaring met het inkopen van goederen en diensten die u nodig heeft in uw dagelijkse praktijk. Onze professionele aanpak zorgt voor een efficiënte beheersing van uw inkoopfunctie waarmee u voldoet aan de steeds strenger wordende eisen op het gebied van financiële verslaglegging. Wilt u ook controle krijgen en houden op uw contractmanagement, de bestellingen en factuurstromen? Dankzij ons modulaire dienstenpakket kunnen wij u altijd bieden waar u behoefte aan heeft. Uw focus op “handen aan het bed”, Contractables focust zich op het faciliteren ervan.

In Control
Contractables maakt gebruik van professionele procurement software. Middels deze software heeft u altijd en overal inzage in uw contracten, afnames, kosten, de inkoopplaning en lopende aanbestedingen. Onze software voorziet in automatische koppelingen met Tenderned. Procedures worden digitaal gelogd waardoor communicatie niet meer verloopt via losse e-mails, maar centraal wordt vastgelegd: transparant en overzichtelijk. Uw projectteam kan online de uitgebrachte offertes beoordelen en indien gewenst kan aan de hand van een vooraf bepaalde wegingsfactor de gunning bepaald worden. Alle communicatie is en blijft inzichtelijk en biedt u de mogelijkheid tot het oproepen van een proces verbaal. Een sluitend verhaal op een presenteerblaadje.
Inkoop gaat verder dan contracteren. Ook voor bestelfunctie bieden wij een gebruiksvriendelijk platform waarmee bestellen en budgetbeheersing eenvoudig wordt. Gebruiksvriendelijke module voor contractmanagement of tools voor E-Procurement. Wij vertellen u er graag meer over.

Het team

Uw inkoopmanager stuurt een team van specialisten aan. Hierdoor heeft u één vertrouwd aanspreekpunt, een vaste partner die uw onderneming écht kent. Waar nodig schakelt hij (of zij) specialisten van de verschillende specifieke gebieden in. Het resultaat: snel inzicht in slimmer en efficiënter inkopen op het gebied van facilitair & gebouw, administratie & contractbeheer, supplies & materialen, print & scan, ict & telecom én energie & afval.

Koen Haast

Nick Vogels
Inkoop manager 


085-021 20 81
nick@contractables.nl

Jasper van Heeswijk
Inkoop manager


085-021 20 81
jasper@Contractables.nl

Justine Hoffman
Inkoop manager 

085-021 20 81
justine@contractables.nl

Corry Bakker
Binnendienst

085-021 20 81
corry@contractables.nl

Benjamin Brender a Brandis

Jan-Pieter Berretty
VSR inspecteur


085-021 20 81
jp@contractables.nl

Nour Aly
Administratie & Begeleiding

085-021 20 81
nour@contractables.nl

Ton ten Hacken
Inkoopadviseur 

085-021 20 81
ton@contractables.nl

VACATURE
Junior - Medior - Senior inkoopfunties

085-021 20 81 info
@contractables.nl

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables - Algemene voorwaarden

Delen