Over ons
(in het bedrijfsleven)

Het efficiënter maken van uw inkoop is de meest eenvoudige wijze om uw winst te verhogen en het inkopen van de juiste producten en diensten kan uw organisatie een USP ten opzichte van de concurrentie geven. Heeft uw organisatie de kennis en kunde in huis om het beste uit uw inkooptrajecten te halen? Heeft u een inkoopmanager die maandelijks enkele schoonmaak contracten inkoopt, of afgelopen jaar 2400 multifunctionele printers heeft ingekocht? Wij wel!

Maar ook voor onze inkoopprofessionals is het onmogelijk dé specialist te zijn op zo veel verschillende gebieden. Uw inkoopmanager van Contractables vertrouwt daarom op ons team van segmentspecialisten die van A tot Z op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen hun specialisatie of segment. U krijgt via één inkoopmanager de ondersteuning van een heel team.


Hoe we het aanpakken
Contractables verbetert uw bedrijfsresultaat door optimalisatie van uw inkoopfunctie. Om inzage te krijgen in de uitgave van uw bedrijf maken we een spendanalyse en een bredere inkoopanalyse.
Waar zijn besparingen te realiseren, binnen welke productgroep expireren contracten, waar heeft u te veel leveranciers, of wellicht kunnen we besparen door het bestelproces aan te passen? hierna gaan we actief aan de slag met uw inkooppakket. Onder andere contracten voor faciliteiten, service- en huurovereenkomsten en abonnementen worden door ons kritish bekeken en getoetst op marktconformiteit. Denken we een optimalisatie te kunnen realiseren dan zetten we de productgoep opnieuw in de markt.


Bestel- en controle functie
Ook de bestelfunctie en controlefunctie kunnen wij verbeteren middels onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke procurement software. Hiermee zorgen we dat bestellers makkelijk binnen de contracten en budgetten bestellen en zorgen we voor een zeer efficiënte afhandeling van de factuurstroom. U bespaart zo ook op interne factuur-, verzend- en transactiekosten.

Ons gereedschap
Professionals maken gebruik van professioneel gereedschap. Contractables maakt gebruik van professionele procurement software. Hierdoor heeft u te allen tijde overzicht in uw lopende contracten, kosten en expiratiedata. Alle inkooptrajecten worden online gelogd, communicatie verloopt niet meer via losse e-mails, u kunt ieder moment een proces verbaal opmaken van hetgeen gecommuniceerd is. Alle leveranciers beschikken over dezelfde informatie, een eerlijk en transparant traject wordt dus gegarandeerd. U als opdrachtgever heeft altijd en overal inzage in de actuele status van een inkooptraject of de wijze waarop eerdere trajecten doorlopen zijn. Communicatie, documenten, prijzen, contracten en afspraken. Alles keurig gearchiveerd en ten alle tijden oproepbaar. U heeft grip op een transparant inkoopproces.

Onze diensten zijn modulair opgebouwd. Er is altijd wel een werkwijze die aansluit op uw organisatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u meer informatie vinden bij onze diensten en oplossingen

Het team

Uw inkoopmanager stuurt een team van specialisten aan. Hierdoor heeft u één vertrouwd aanspreekpunt, een vaste partner die uw onderneming écht kent. Waar nodig schakelt hij (of zij) specialisten van de verschillende specifieke gebieden in. Het resultaat: snel inzicht in slimmer en efficiënter inkopen op het gebied van facilitair & gebouw, administratie & contractbeheer, supplies & materialen, print & scan, ict & telecom én energie & afval.

Koen Haast

Koen Haast
Inkoopadviseur 


085-021 20 81
koen@contractables.nl

Jasper van Heeswijk
Inkoopadviseur


085-021 20 81
jasper@Contractables.nl

Jouw naam?
Check ons Traineeship!

085-021 20 81
info@contractables.nl

Corry Bakker
Coördinator Binnendienst

085-021 20 81
corry@contractables.nl

Benjamin Brender a Brandis

Benjamin Brender a Brandis
Inkoopadviseur

085-021 20 81
benjamin@contractables.nl

Ciske Bosch
Administratie & Begeleiding

085-021 20 81
c.bosch@contractables.nl

Ton ten Hacken
Inkoopadviseur 

085-021 20 81
t.ten.hacken@contractables.com

Roman van den Boom
Inkoopadviseur

085-021 20 81
roman@contractables.nl

Referenties

DFDS

Flynth

Jumbo

Jumbo supermarkt

Woon bedrijf

RTL Nederland

Van der Valk

SOPOW
Primair Onderwijs

Archipel Scholen
Primair Onderwijs

Reynaertcollege
Voortgezet Onderwijs

SKOW
Kinderopvang & BO

SKOH
Primair Onderwijs

Stichting Keizer Karel
Voortgezet Onderwijs

St-Jans Lyceum
Voortgezet Onderwijs

Onze Wijs
Primair Onderwijs

De Zwengel
Bijzonder Onderwijs

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables