Over ons
(en onze gespecialiseerde teams)

Iedere sector is anders en heeft zijn eigen behoeftes en uitdagingen. Zo heeft een grootwinkelformule andere uitdagingen dan een verzorgingshuis of een onderwijsinstelling. Dat is de reden van de specialisatie van onze inkoopmanagers. Uw inkoopmanager kent uw sector, weet van de hoed en de rand, deze segmentspecialist is 100% op de hoogte van de mogelijkheden binnen de productgroep die u gaat inkopen.Of het nu gaat om ICT, telecomoplossingen of het inrichten van contracten voor de schoonmaak, het opstellen van een inkoopplan of het ondersteunen van uw operationele inkoop. Wij bieden uw organisatie toegang tot passende oplossingen, betrouwbare partijen en scherpe prijzen.

Bedrijven
Onderwijs
Overheid
Zorg

Wie zijn wij


Wat zou u vinden van een eigen inkoopmanager die uitstekend op de hoogte is van wat er te koop is op het gebied van bijvoorbeeld verbruiksmaterialen, printers en telecom oplossingen? Die alles weet over de schoonmaak, het onderhoud, én de (veiligheid)controle van gebouwen. Die bovendien begrijpt welke ICT-oplossingen, verzekeringen én energieaanbieders het beste bij de behoefte van uw onderneming passen. En ook nog eens actief meedenkt met duurzame oplossingen, energiebesparing en afvalreductie?
Voor een enkele inkoopmanager is het onmogelijk om dé specialist te zijn op zo veel verschillende gebieden. Uw inkoopmanager van Contractables vertrouwt daarom op een team van deskundigen die van A tot Z op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen hún specialisatie of segment. Op deze manier krijgt u via één inkoopmanager de ondersteuning van een heel team. U maakt dus niet de kosten, maar profiteert wél van de kennis.


Wie wij zijn
Wij zijn uw inkoopmanager, met onafhankelijke adviezen en een focus op uw wensen, behoeften en budget. Wij zijn niet gebonden aan merken en leveranciers; wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft. Contractables komt met de beste oplossingen tegen nog betere prijzen.


Hoe we het aanpakken
Contractables ondersteunt u bij het optimaliseren van de verschillende faciliteiten, service- en huurovereenkomsten, abonnementen en meer. Uw inkoopmanager bekijkt de lopende contracten kritisch en houdt nieuwe vragen en aanbiedingen tegen het licht.Contractables inventariseert uw wensen, de oplossingen die hierbij passen en legt contact met de aanbieders en leveranciers die de gewenste kwaliteit kunnen leveren tegen een passende, scherpe prijs.De inkoopmanager van Contractables wijst u de weg. Wij onderhandelen met (vertrouwde en nieuwe) leveranciers over de beste prijzen en voorwaarden en presenteren die vervolgens op een overzichtelijke en objectieve manier. Daarna is de keuze aan u; u kiest zelf voor de optie die het beste ‘voelt’. U heeft én houdt alle touwtjes in handen.

Wat het kost
Contractables is uw inkoopmanager voor alle trajecten, van inventarisatie en implementatie tot aan het managen van de contracten. U kunt rekenen op passende oplossingen en een interessante besparing op de kosten. Dat garanderen we en daar verbinden we dan ook een resultaatverplichting aan. Als u niet bespaart, hoeft u dus ook niet te betalen en kost het u dus ook niets. Onze inzet betaalt u dus puur vanuit uw besparing. Omdat onze onafhankelijkheid ons zeer veel (zo niet alles) waard is, overleggen we u bij ieder traject een leveranciersverklaring dat wij geen betalingen ontvangen voor de bemiddeling.

Het team

Uw inkoopmanager stuurt een team van specialisten aan. Hierdoor heeft u één vertrouwd aanspreekpunt, een vaste partner die uw onderneming écht kent. Waar nodig schakelt hij (of zij) specialisten van de verschillende specifieke gebieden in. Het resultaat: snel inzicht in slimmer en efficiënter inkopen op het gebied van facilitair & gebouw, administratie & contractbeheer, supplies & materialen, print & scan, ict & telecom én energie & afval.

Koen Haast

Koen Haast
Inkoopadviseur 


085-021 20 81
koen@contractables.nl

Jasper van Heeswijk
Inkoopadviseur


085-021 20 81
jasper@Contractables.nl

Jouw naam?
Check ons Traineeship!

085-021 20 81
info@contractables.nl

Corry Bakker
Coördinator Binnendienst

085-021 20 81
corry@contractables.nl

Benjamin Brender a Brandis

Benjamin Brender a Brandis
Inkoopadviseur

085-021 20 81
benjamin@contractables.nl

Ciske Bosch
Administratie & Begeleiding

085-021 20 81
c.bosch@contractables.nl

Ton ten Hacken
Inkoopadviseur 

085-021 20 81
t.ten.hacken@contractables.com

Roman van den Boom
Inkoopadviseur

085-021 20 81
roman@contractables.nl

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables