Operationele inkoopdiensten

Plaatsen van bestellingen, bewaking van overeenkomsten en budgetten, factuurcontrole en contractmanagement.
Hier gaat u geld uitgeven; hier gaat u verplichtingen aan die daadwerkelijk invloed gaan hebben op uw budget. Wij helpen u met het beheren van uw uitgaven en budgetten. We bieden uw bestellers een online omgeving waar producten en diensten besteld kunnen worden bij de gecontracteerde leveranciers tegen de afgesproken condities.
Onze bestelportal helpt de besteller binnen budget te blijven. Per productgroep en/of locatie is inzichtelijk wat de status van het budget is of welke openstaande bestellingen er op dat moment zijn.
Nieuwsgierig naar de actuele uitgaven en openstaande bestellingen? Dan kunt u met één druk op de knop overzichtelijke rapportage’s oproepen. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de financiële verplichtingen van uw organisatie.
Ook het controleren en automatisch verwerken van facturen wordt eenvoudig en zal u veel tijd besparen. Met dit gereedschap bent u zeker van juiste facturen, tijdige betaling (en eventueel betalingskortingen) en vooral bespaart u heel veel tijd in het facturatieproces.

Terug naar onze diensten

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables - Algemene voorwaarden

Delen