Grip op uw inkoopproces
Start nu met onze inkoopanalyse

Met de inkoopanalyse van Contractables zet u een eerste stap naar de juiste besteding van uw budget. U ontvangt een helder geformuleerd actieplan, dat leidt tot besparingen en grip op uw uitgaven.

Wat levert de inkoopanalyse van Contractbles u op?
• Inzicht in uw besparingspotentieel
• Toets of u voldoet aan alle wettelijke eisen
• Helder geformuleerd actieplan
• Grip op uw inkoop en uitgaven

U kunt u digitaal aanmelden voor de Contractables Inkoopanalyse. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail en nemen wij binnen 48 uur contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Aanmelden

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de Contractables Inkoopanalyse met tijdelijk ruim 60% korting.

Versturen

*Algemene voorwaarden
Bij het verzenden van dit formulier maak ik gebruik van de aanbieding, de kosten bedragen € 995,- (excl. BTW) in plaats van € 2.495,- (excl. BTW). Het is binnen deze aanbieding niet mogelijk om binnen één inkoopanalyse PO scholen én VO scholen te verwerken. Ik ga akkoord met een betalingstermijn van 30 dagen, op deze opdracht is Nederlands recht van toepassing.

Contractables

Maak kennis met uw inkoopmanager. Deze professionele inkoopadviseur van Contractables ondersteunt uw onderneming met raad en daad. Achter uw persoonlijke inkoopmanager staat een sterk team van segment specialisten. Eén contactpersoon met de kennis van van een heel team;
alleen zo komt u tot de beste producten en passende diensten.

Contact
Rooiseweg 12
5481 SJ Schijndel
T: (085) 021 20 81
E: info@contractables.nl
Inlog klanten >

Contractables